İnternetten Nasıl Ayda 1000 TL Kazanılır? Hayat Hikayem!

Resim
Merhaba ben Furkan Güneş, İnternetten para kazanmaya mı ihtiyacınız var? Öyleyse bu yazımda aradığınız gerçek yöntemi bulacaksınız. Ben de bir zamanlar bunun için çok uğraşmıştım ama fazla kazanamamıştım. En sonunda gerçekten kazandıran bir yöntem buldum. Şimdi sizlere fazla işe yaramayan yöntemleri ve gerçekten işe yarayan tek yöntemi göstereceğim. Not:  Okumayı fazla sevmiyorsanız buraya tıklayarak evde oturduğum yerden internetten para kazandığım gerçek yöntemi öğrenebilirsiniz. Liseye 1 sene önce başladım ve okulum evimize çok uzak.Günlük 10 liraya yakın otobüs ve dolmuş ücreti veriyorum. Bu ve bunun gibi okul masraflarımı kendim karşılayabilmem için internetten para kazanma olayını araştırmaya başladım.  Birçok yöntem denedim. Anket doldurma sitelerinde 1 anket dolduruyordum 0.25 tl falan para kazanıyordum ama 1 anket 15 dakikaya yakın sürüyordu. 15 dakika için 0.25 tl çok azdı yani vakit kaybıydı. Reklamlara tıklayıp para kazanma yöntemini de denedim. Onda da sonuç hü

İnternetten Kazanç Elde Etmenin Yolları !

Sık sık internette dolaşırken online kazanç, ek gelir gibi reklamlarla, tanıtımlarla karşılaşıyoruz. Fakat ne yazıkki ayda 2 bin dolar, 3 bin dolar kazanç sağlayın tarzındaki bu reklamlar ve tanıtımlar maalesef gerçeği yansıtmıyor. Biraz inceleyip, araştırdığınızda zaten bu tür reklamların gerçeği yansıtmadığı kolayca anlayabilirsiniz. Bu yazımda gerçekcil ve somut bir şekilde internetten para kazanmanın yollarından bahsedeceğim.

Evde Oturduğum Yerden İnternetten Nasıl Para Kazandım? Hayat Hikayemi Öğrenmek İçin Tıklayın..
Bu konuda belirtilmesi gereken en önemli şey ise internetten kazanç sağlamanın zannedildiği kadar kolay olmadığıdır. Reklam yayınlayarak, video yayınlayarak, anket doldurarak para kazanmanız mümkün. Ancak birkaç lira kazanmanız için bile reklamlarınızın binlerce kez görüntülenmesi, videolarınızın yine bu miktara yakın sayılarda izlenmesi ve yüzlerce anket doldurmanız gerekebilir. Ufak bir kazanç için bile gerçekten ciddi efor sarfetmeniz gerekiyor.
Bu yazımda deneme fırsatı bulduğum birkaç kazanç yöntemi üzerinde özellikle duracağım. Bunlardan en garantisi Google Adsense yada farklı servisleri kullanarak websitenizde reklam yayınlamak. Diğer yöntemler ise Youtube’a video yükleyerek kazanmak ve Adf.ly tarzı sitelerle link kısaltma işlemi ile kazanmak. Adf.ly veya benzeri sitelerle link kısaltarak para kazanmadan bahsedelim ilk olarak…
adfly-logo

1- Adf.ly aracılığıyla kazanç

Adf.ly, adresleri kısaltarak para kazanmanızı sağlayan bir servistir. Kısalttığınız linklerde belli bir süre kendi reklam sayfasını yayınlar. Reklamlar için ayrılan süre tamamlandığında kullanıcı, ekranın sağ üst köşesinde beliren “Devam Et” butonuna tıklar ve asıl sayfaya erişir.
1
Siteye giriş yaptığınızda yukarıdaki gibi bir sayfa ile karşılacakasınız. 1 numaralı boşluğa kısaltmak istediğiniz adresin yazın ve “Shrink!” butonuna tıklayın. Butona tıkladığınızda 1 numaralı boşluğa yazdığınız adresin kısaltılmış halini 2 numaralı kısımda göreceksiniz. “Copy” butonuna tıklayarak adresi kopyalayıp, paylaşabilirsiniz. Her tıklamada ve gösterimde $0.00020 ile $0.00050 arasında değişen miktarlarda kazanç sağlayacaksınız. Toplam kazancınızı da ana sayfada yukarıdaki pencerenin hemen altında görebilirsiniz.
2
Diğer sistemlerde olduğu gibi bundada alt ödeme limiti bulunuyor. Hesabınızda 10 dolar ve üzeri kazanç biriktiğinde, kazancınızı rahatlıkla Paypal hesabınıza aktarabilirsiniz. Adf.ly bu alanda gerçekten kaliteli ve güvenilir bir servistir. Ödeme konusunda problem yaşamazsınız. En azından bir üye olup, sistemi denemenizi tavsiye ederim.


YouTube_logo_standard_white

2- Youtube aracılığıyla kazanç

Youtube üzerinden para kazanmak nispeten daha kolaydır. Çünkü videoyu 1 kere yüklersiniz ve zaman geçtikçe videonuzun görüntülenme sayısıda artar. Youtube’un kazanç sistemi de izlenme sayısına göre çalışmaktadır. İlk kriter videonuzun izlenme sayısı olacaktır. Diğer kriter ise videolarınızda para kazanma özelliğini aktif ettiğinizde videolarınızda görünecek olan reklamlara tıklanmasıdır. Aslında Youtube’un kazanç sistemininde kendine göre zorluklağı yok değil. Youtube telif haklarına çok önem verir. Bu yüzden kendinize ait olmayan videolu içerik ve varsa video kullandığınız müziklerle kazanç sağlamanız mümkün değil. Youtube telif haklarının ihlal edildiğini video yüklenir yüklenmez otomatik olarak tespit eder ve o video için kazanç sistemini devre dışı bırakır. Hatta işi fazla abartırsanız hesabınız bile kapatılabilir. Bu nedenle mümkün olduğunca özgün videolar yüklemelisiniz. Youtube’da da muhtemelen 1 dolar kazanabilmeniz için, videonuzun 1.000’den fazla izlenmesi gerekecektir. Fakat Youtube’un izleyici potansiyelinin ne kadar yüksek olduğunu göz önünde bulundurursak, bu sayıya ulaşmanın çokta zor olmadığını anlayabiliriz.
Videolardan para kazanma özelliğini kullanabilmeniz için birde Adsense hesabınızın olması gerekir. “Kontrol paneli > Kanal ayarları > Para kazanma” yolunu izleyerek gerekli yönergelere ulaşabilir ve para kazanma servisini aktif edebilirsiniz. Toplam kazancınızı görüntülemek için “Kontrol paneli > Analytics” yolunu izlemelisiniz. Bu sayfadan kazancınızın yanı sıra, istatistiklerinize de ulaşabilirsiniz.
Youtube para kazanma ölçütleri ve kriterlerine buradan ulaşabilirsiniz…
3

3- Adsense reklam yayınlayarak kazanç

Adsense, websiteniz üzerinden para kazanmanızı sağlayan bir servistir. Google’ın en büyük servislerinden bir tanesidir. Genel olarak websitenizde reklam yayınlayarak para kazanmanızı sağlar. Adsense hesabınıza giriş yaparak sitenizi tanımlarsınız ve reklam şablonlarını sitenize yerleştirirsiniz. Reklamlara tıklama başına Adsense hesabınıza ufak miktarlarda paralar eklenir. Alt ödeme limitine ulaştığınızda paranızı banka hesabınıza alabilirsiniz. Reklam ile kazançta zor bir iştir. Zaten siteniz gerekli hite ulaşmadıysa Adsense sitenizi kabul etmeyecektir.
Daha detaylı bilgi ve kayıt işlemleri için Adsense sayfasına buradan ulaşabilirsiniz…

4- Diğer kazanç yöntemleri

Bu yöntemler hakkında fazla bilgim olmadığından herbirine detaylı bir başlık açmaya gerek duymadım. Diğer kazanç yöntemleri arasında anket doldurmayı ve blog-makale yazarlığınının öne çıktığını görüyorum. Anket doldurarak doldurduğunuz anket başına çok çok ufak miktarlarda kazanabilirsiniz. Fakat bu oldukça zahmetli bir iştir ve çoğu zaman bilgilerinizi doğrulamanız gerekir. Bu nedenle çok tavsiye ettiğim bi yöntem değildir. Diğer yöntemimiz ise makale-blog yazarlığı. Bloglara güncel konularla yada uzmanlık alanınızla alakalı makaleler, yazılar yazarak kazanç sağlayabilirsiniz. Bu tür bi site yada blog nasıl bulunur bunu bende merak ediyorum. Daha çok şans faktörü önemli sanırım.İnternette araştırarak bu konular hakkında daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Anket sitelerine örnek verecek olursak; Ödüllü AnketlerSurvey Monkey
Aklıma gelen diğer kazanç yöntemleri ise reklamlara tıklamak, video izlemek, retweet etmek gibi şeyler. Bu sistemlerde genelde şöyle çalışır. Sistem size günlük belli bi kota verir. Belli sayıda reklama tıklamanıza izin verir. Sizde bu reklamlara tıklayarak yada sayfalarda belli bi süre kalarak ufak miktarlarda kazanç elde edebilirsiniz.
Reklamlara tıklayarak veya basit görevler yaparak para kazanmaya örnek olarak; NeobuxClixsense
Sorun yaşamayacağınızı düşündüğüm siteleri örnek olarak göstermeye çalıştım. Yinede araştırıp, güvenilirliğini teyit etmenizde fayda var.

Bu konuda aklıma gelen hemen hemen herşeyi anlatmaya çalıştım. Kişisel fikrimi soracak olursanız kazanç yöntemlerinin en mantıklıları Youtube, Adsense ve Adf.ly tarzı servisler. Özgün ve güncel videolar yüklediğiniz takdirde Youtube’dan da düzenli olarak kazanç sağlayabilirsiniz. Yine aynı şekilde Adf.ly ile çevirdiğiniz adresleri ne kadar paylaşır, internet ortamına yayarsanız o kadar kazanç elde edersiniz. Adsense bu ikisine göre daha profesyonel duruyor. Zaten sitenizin ziyaretçi sayısının yüksek olması gerekiyor Adsense reklamlarını yayınlayabilmeniz için.
Takipte kalmanız dileğiyle…
Kaynak : http://www.hamdicatal.com/genel/internetten-kazanc-elde-etmenin-yollari/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnternetten Nasıl Ayda 1000 TL Kazanılır? Hayat Hikayem!

Makale Yazarak İnternetten Nasıl Para Kazanılır?