İnternetten Nasıl Ayda 1000 TL Kazanılır? Hayat Hikayem!

Resim
Merhaba ben Furkan Güneş, İnternetten para kazanmaya mı ihtiyacınız var? Öyleyse bu yazımda aradığınız gerçek yöntemi bulacaksınız. Ben de bir zamanlar bunun için çok uğraşmıştım ama fazla kazanamamıştım. En sonunda gerçekten kazandıran bir yöntem buldum. Şimdi sizlere fazla işe yaramayan yöntemleri ve gerçekten işe yarayan tek yöntemi göstereceğim. Not:  Okumayı fazla sevmiyorsanız buraya tıklayarak evde oturduğum yerden internetten para kazandığım gerçek yöntemi öğrenebilirsiniz. Liseye 1 sene önce başladım ve okulum evimize çok uzak.Günlük 10 liraya yakın otobüs ve dolmuş ücreti veriyorum. Bu ve bunun gibi okul masraflarımı kendim karşılayabilmem için internetten para kazanma olayını araştırmaya başladım.  Birçok yöntem denedim. Anket doldurma sitelerinde 1 anket dolduruyordum 0.25 tl falan para kazanıyordum ama 1 anket 15 dakikaya yakın sürüyordu. 15 dakika için 0.25 tl çok azdı yani vakit kaybıydı. Reklamlara tıklayıp para kazanma yöntemini de denedim. Onda da sonuç hü

Hızlı Para Kazanma Yolları !

Hızlı yoldan zengin olmak ve kolay para kazanmak hepimizin hayalidir. Kim bir gece de milyoner olmanın hayalini kurmaz ki? Ancak lisedeki hocalarımız haklıydı: her şeyin bir bedeli var. Piyangodan para çıkmadıysa para kazanmanız biraz zaman alacaktır ve çaba gerektirecektir. Gelirinizi arttırmanın bir sürü meşru yolu vardır. Sizler için bu meşru para kazanma yollarını araştırdık.
Ek iş yaparak nasıl hızlı para kazanacağınızı merak ediyorsanız makaleyi okumaya devam edin.

Evde Oturduğum Yerden İnternetten Nasıl Para Kazandım? Hayat Hikayemi Öğrenmek İçin Tıklayın..

Arabanızı reklamla kaplayın

Yolda arabayla giderken üzerinde enerji içeceği veya kızarmış patates reklamları olan bir araba yanınızdan hiç geçti mi? Belki de bu arabanın bir firma çalışanına ait olduğunu düşündünüz. Gerçek şu ki reklam ajansları arabalarını reklamlarla kaplayan sürücülere para öderler.
Firmaya, promosyonun süresine ve bulunduğunuz bölgeye bağlı olarak hareketli billboard olmanıza karşılık aylık 300 TL ve 700 TL arası bir ödeme alabilirsiniz. Bazı firmalar size bedava araç bile verebilir. Tek yapmanız gereken firmanın internet sitesine kaydolmak ve demografik bilgileri doldurmaktır. Bir reklam ajansının hedef özelliklerine uyduğunuz taktirde promosyon uygulaması için seçilebilirsiniz.
Promosyonların süresi bir kaç aydan bir seneye kadar değişir ki bu da iyi bir gelir elde edebileceğiniz anlamına gelir.
Ancak demografik özellikleriniz ve bulunduğunuz bölgeye bağlı olarak firma sizi seçmeyebilir veya seçilmek için uzun süre beklemeniz de gerekebilir. Bir sponsor sizi seçerse sorumluluk ve çaba da nispeten daha düşük olacaktır. Anlaşmaya uymak için her ay belli bir kilometre yapmanız gerekir. Reklamlar çıktıktan sonra arabanız zarar görmez. Arabınıza reklam alma konusunda detaylı bilgi almak için tıklayınız..

Doğrudan satış firması için temsilcilik yapın

Avon gibi doğrudan satış programları aracılığıyla satış yaparak güzel paralar kazanabilirsiniz. Ancak komşularınıza makyaj ve temizlik malzemeleri satma konusunda ikna kabiliyetiniz yüksek olması gereklidir. Yapılan araştırmalara göre Türkiye’de bir satış temsilcisi aylık olarak sattığı ürünlerden ortalama 185 TL kazanıyor.
Doğrudan satışçılar ürünlerinin satılması için geleneksel perakendeciler yerine satış temsilcilerini kullanırlar. Örneğin Avon gibi firmalara katıldığınızda bu firmanın satıcısı olursunuz. Satıcı olduktan sonra size kataloglar ve numuneler gönderilir. Satış yaptığınız için ürünleri toptan fiyatından alırsınız. Toptan fiyat ve yeniden satış fiyatı arasındaki fark sizin karınız olur. Satışlarınız arttıkça bonuslar ve yüksek satış komisyonları kazanırsınız.
Doğrudan satış firmaları peşin ödemeli üyelik ücretleri almaz veya programa katılmadan önce büyük ölçekli toptan alımları yaptırmaz. Doğrudan satışçı olmak istiyorsanız sizden fahiş başlangıç ücretleri talep etmeyen programlara katılmalısınız.
Konu hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Part time işte çalışmak

Hızla para kazanmanın en popüler yollarında biri de part time bir işe girmektir. Örneğin ehliyetiniz varsa bir takside part time şoförlük yapmak güzel bir tercih olabilir. Garsonluk yapmak da en çok tercih edilen part time işler arasındadır.
Part time işler konusunda detaylı bilgi almak için tıklayınız..


Freelance çalışın

Yazarlık, grafik tasarım ve hatta halkla ilişkiler gibi alanlarda freelance çalışmak bu alanlarda deneyimli olan kişilere ek gelir imkanı sağlar.
Ekonomik durgunluk her geçen gün daha fazla firmayı etkilediğinden bu firmalarda tam zamanlı çalışanlar yerine freelance olarak çalışacak kişileri araştırırlar. Bağımsız çalışanlarla işbirliği yapmak daha mantıklıdır çünkü firmalar ihtiyaç duydukları işe para öderler. Ayrıca sosyal yardımlara ve fiziki bir ofise ihtiyaç duyulmayacağından genel giderlerini de azaltırlar. Günümüz ekonomisinde on firmadan dokuzu taahhütle iş yapar. Grafik tasarım, arama motoru optimizasyonu, web tasarım, halkla ilişkiler veya yazarlık gibi pazarlanabilir becerileriniz varsa işverenlerin gider tasarruflarından faydalanabilirsiniz.
Freelance işlere ödenen saatlik ücretler maaşlı pozisyonlardan yüksektir. Diğer taraftan görevler arasında ki zamanları çok iyi ayarlamalısınız. Bir firma freelance çalışan biriyle anlaştığında sosyal yardım ücretlerini ödemek zorunda değildir. Başlamak için çalışacağınız iş türüne uygun online pazarları araştırın. Özgeçmişinizi gönderebileceğiniz ve iş ilanları arayabileceğiniz bir sürü internet sitesi vardır. Bazı internet siteleri işverenle aranızda bağlantı kurma karşılığında komisyon alırken diğerleri de iş listelerine erişim için sabit ücret ister.
Freelance çalışmak konusunda detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Özel etkinlikler veya toplantılarda görev almak

Ticari kongreler ve özel etkinlikler, ürünlerini pazarlamak isteyen firmalar için iyi bir fırsattır ve firmalar bu tür organizasyonlarda birilerine ihtiyaç duyarlar. Bu ihtiyaç elektronik fuarında yeni bir cep telefonu için stant açmaktan konser alanında yeni bir enerji içeceğinin numunelerini dağıtmaya kadar dikkatli çekici bir sürü etkinliği kapsar. Bazen sadece firmanın tişörtlerini giymeniz gerekirken bazen de ürünün maskot kostümünü giymeniz gerekir. Saat başı ücret ödenir.  Özgeçmişinizi, resminizi ve fiziksel özelliklerinizi ilgili firmalara gönderin. Bilgilerinizi inceleyen firmalar etkinliklerine göre seçerler. Sponsorlar bu tür etkinliklerde fiziksel görüntüyü kullanırlar tanıtım yaparlar. Bu nedenle fiziksel görüntünüzle alakalı bir iş size çekici gelmiyorsa bu iş sizin için uygun olmayacaktır.

Gizli müşteri olun

Araştırma firmaları gizli müşterilerine alışveriş yaparken, restoranda yemek yerken ve benzin alırken yaşadıkları deneyimleri rapor etmelerine karşılık ödeme yaparlar. Gizli müşterisi olacağınız firma nerede alışveriş yapacağınıza ve nelere dikkat etmeniz gerektiğine dair size belli talimatlar verir. Müşteri hizmetleri, çalışanların tutumları, işletmenin temizliği gibi konularda deneyimlerinize bağlı olarak firmaya rapor sunarsınız. Raporu sunduktan sonra harcadığınız zamana göre para alırsınız ve işletmeden aldıklarınızın parası size iade edilir. Her görevde 12 TL ve 20 TL arası ödeme yapılır. Firmaların birçoğu görevler için online başvuru alır.
Gizli müşteri olarak para kazanma konusunda detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Evinizdeki odalardan birini kiralayın

Evinizde fazladan bir odanız varsa veya iki odanız varsa bu odayı başkalarına kiralayarak para kazanabilirsiniz. Bulunduğunuz bölgedeki kira pazarına bağlı olarak her ay 250 TL ve 1000 TL arasında para kazanabilirsiniz. Gazetelerdeki seri ilanları kontrol ederek bulunduğunuz bölgedeki fiyatları karşılaştırabilirsiniz. Ayrıca “airbnb.com” sitesini inceleyerek buraya da ilan bırabilirsiniz.
Ancak oda kiralamak arkanıza yaslanıp para toplamak gibi basit bir şey değildir. Ev sahibi olarak haklarınızı koruyacak bir kira sözleşmesi hazırlamalı, ilanlar verirken ve başvuranlarla görüşürken ayrım karşıtı kanunları takip etmeli, kredi ve geçmiş kontrolü yapmalı ve mülkünüzle ilgili kanunlara uymalısınız. Açıkçası evinizi paylaşırken bireysel problemler ortaya çıkabilir. Bu nedenle başka biriyle evinizi paylaşabileceğinizden emin olmalısınız. Evinizdeki odalardan birini kiralama işi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız..

Maaşınıza zam isteyerek binlerce lira kazanın.

İnsanlara şu anda çalıştığı şirkete girerken maaşlarıyla ilgili pazarlık yapıp yapmadıklarını sorduğumuzda, onları iki kategoriye ayırabiliriz:
  • Maaş pazarlığı yapmaktan kaçınanlar: ‘Zaten ekonomik kriz var, sinir bozucu biri olmak istemedim. Daha ileride bunu deneyeceğim.’’
  • Başarısızlığa uğrayıp utanç verici bir teşebbüs olduğunu düşünenler: ‘Ne diyeceğimi bilemedim, bu yüzden bir şeyler geveledim. Onlar da hayır dediler, bir daha bu konuyu açmadım.’’
Maaş pazarlığı çoğu insanın kullanamadığı çok BÜYÜK bir fırsat. Pazarlık etmekten  şu gibi nedenlerden dolayı nefret ederiz: “Ya patron kabul etmezse? Peki ya bu tür şeylerde pek iyi değilsek?” İşin sırrı olayın yüzde seksenini patronunuzun ofisine adım atmadan önce yapmış olmak. Nasıl olduğunu size göstereceğim. Aşağıdaki yazımızda maaşınızla ilgili pazarlık yaparken birebir kullanmanız gereken kalıpları öğreneceksiniz, patron itiraz etse dahi…
Yirmili yaşlarda yapacağınız 500 TL’lik bir maaş pazarlığı ömrünüz boyunca 100 binlerce lira kazandırabilir. Sizce de bunun için biraz zaman harcamaya değmez mi?

Spermlerinizi veya yumurtalarınızı satın (Yurtdışına)

Şüphesiz en kolay ve hızlı para kazanma yollarından biri spermlerinizi satmaktır. Bazı insanlar genetik materyallerini paylaşma konusunda pek de rahat değillerdir. Ancak başka bir çiftin çocuklarının biyolojik ailesi olma fikri sizi rahatsız etse de genetik materyal bağışlamak karlı ve hatta ödüllendiricidir. Yurtdışında yumurtalarını bağışlayan bir kadına 5000 dolar ve 8000 dolar arası ödeme yapılır. Yumurta donörlerinin genellikle 20 ve 30 yaş arasında olması, ortalama boy ve kiloya sahip olması ve sigara içmemesi gerekir.
Sperm donörleri her bağışta 50 dolar ve 100 dolar arasında para alır. Donörlerin en az 18 yaşında olması gerekir ancak 40 yaşına kadar bağışta bulunulabilir. Sperm bankalarının birçoğu erkeklerin boy ortalamasının 1.70 ve 1.75 arasında olması ister. Bazıları lise diploması ve hatta üniversite diploması ister. Bağışlama süreci yumurtalara göre daha basittir. Erkeklerin bağışlardan önceki üç gün boyunca cinsel aktiviteye girmemesi gerekir.
Olası sperm ve yumurta donörlerinin aile tıbbi özgeçmiş anketlerini tamamlaması gerekir. Bu sürece genetik testler ve fiziki muayeneler de dahildir. İnceleme süresi birkaç hafta sürer ve sadece uygun adaylar kabul edilir.

Mobil uygulamalardan para kazanın!

Mobil uygulamalar sayesinde para kazanabileceğiniz hiç aklınıza geldi mi?  Hızlı bir ivmeyle büyümesini sürdüren mobil sektörü kullanıcılara yönelik birçok para kazanma fırsatını da bünyesinde barındırmakta. Özellikle de mobil uygulamalar, para kazanmak isteyen kullanıcılar için birçok seçenek sunmakta.
Para kazandıran mobil uygulamalar hakkında bilgi almak için tıklayınız.

NASA araştırmaları için denek olun

Bu iş fikri şehir efsanesiymiş gibi görünse de NASA doksan gün boyunca yatakta yatmanıza karşılık size 5,000 dolar öder. Bu para kazanma yolu gerçek olamayacak kadar iyi bir fırsat olsa da sonuçta bu deney bilimsel bir uygulamadır. Deneklerin fiziksel aktivite yapmalarına izin verilmez ancak televizyon izleyebilirler, kitap okuyabilirler veya bilgisayar kullanabilirler.
Ancak bu çalışmalar hafife alınmamalıdır. Ciddi sağlık problemleri olan bireyler çalışmalara katılamaz ve başvuran kişilerin psikolojik incelemeden geçmesi gerekir. Çalışma boyunca cinsel faaliyette bulunulamaz. Ayrıca bu tür çalışmaların uzun vadeli ve kısa vadeli etkileri olabilir. Çalışmalara katılan kişilerin kemik kitlelerinin de her ay %1 ve %2 arasında kayıp olur ve bu kitle geri kazanılamaz.

Saçınızı satın

Eğer uzun, bakımlı ve doğal saçlarınız varsa bunu nakite çevirmeniz oldukça basit. Rengine, uzunluğuna ve şekline göre saçın kilogram fiyatı ortalama 1000 TL’ye kadar çıkabilmektedir. Saç satın alan kişi ve firmalara internetten kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bu konuda detaylı bilgi için ” Saçımı Satmak İstiyorum ” başlıklı yazımızı ziyaret edebilirsiniz.

 ‘Bir haftada 1000 TL tasarruf etme’ yarışına girin

Hızlı para kazanmak için çok büyük fedakarlıklar yapmak gerektiğine dair yanlış bir kanı hakim. Aslında, acil para lazım olduğunda esasen elimizde olan şeylere odaklanarak tasarruf edebiliriz.
Bu konuda kendinizi ‘Bir haftada 1000 TL tasarruf etme’’ yarışıına sokabilir ve gündelik şeyler üzerinden kolaylıkla tasarruf edebilirsiniz. Aşağıdaki yazıdan nasıl tasarruf edebileceğinizi detaylı olarak öğrenebilirsiniz.

Otomat işi yapın

Otomat makinaları size, düşük başlangıç maliyetleriyle hızlı ve kolay para kazanma fırsatı sunar. Otomat işine başlayarak aylık 2.000 TL’ye kadar para kazanabilirsiniz. Para kazandıracak otomat makinalarını incelemek için tıklayınız.

İlaç deneği olun

Kulağa pek sağlıklı gelmese de bu para kazanma yolu sayesinde her ay binlerce insan denek olarak güzel paralar kazanmaktadır. Daha çok piyasaya yeni çıkacak bir kozmetik ürünü veya ilacı deneyerek aylık ortalama 2.000 TL’ye yakın bir gelir elde edebilirsiniz. Aylık ücretiniz denek olduğunuz ürünün barındırdığı riske ve deneme süresine göre değişkenlik gösterecektir. Bu konuda detaylı bilgi için “Denek Olmak ” başlıklı yazımızı ziyaret edebilirsiniz.
Paraya ihtiyacı olanlar için hızlı para kazanma yollarını ve ek gelir fırsatlarını araştırmaya devam edeceğiz.

Kaynak : http://www.yeniisfikirleri.net/hizli-para-kazanma-yollari/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnternetten Nasıl Ayda 1000 TL Kazanılır? Hayat Hikayem!

İnternetten Kazanç Elde Etmenin Yolları !

Evde Oturduğumuz Yerden Para Kazanmak !